Selektor 1-6

Ova knjiga je jedan od najlepših poklona koje sam ikada kupila svojoj ćerki. Često želi da joj čitam pre spavanja na italijanskom i gotovo uvijek na kraju pričamo o našim sretnim trenucima. Takođe veoma je brzo naučila dosta italijanskih reči iz knjige!

Tanja iz Slovenije

Naš sin je dobio knjigu od bake za svoj 6. rođendan, a dva dana kasnije naručili smo još jednu za njegovu mlađu sestru. Knjiga je prelepa! Sada knjigu čitamo i sinu i ćerci i vrlo često razgovaramo o tome kako nam je bio lep dan.

Sara iz Nemačke

Odgajanje našeg sina, koji raste u dvojezičnoj porodici, je zaista zabavno uz ovu knjigu. Ja mu čitam priču na francuskom, a moj muž je čita na engleskom. Zavisi o tome ko stavlja Emanuela na spavanje … Emanuel jako uživa u ovoj knjizi i tekuče govori oba jezika.

Ariele iz Francuske

Ovu knjigu sam poklonila unuci jer će ove godine početi da uči engleski u školi. Ćerka joj čita na slovenačkom i engleskom jeziku i kaže da Ema već zna dosta engleskih reči iz knjige. Jako sam srećna jer mi je Ema rekla da joj je to omiljena knjiga.

Maria iz Slovenije

Sinu sam kupila personalizovanu dvojezičnu knjigu, jer je moj muž Englez i govori sa našim detetom isključivo na engleskom jeziku. Mi ostali razgovaramo s njim italijanskim. Manuel knjigu toliko voli da ju je nosio u vrtić kako bi je pokazao drugarima!

Daniella iz Italije